Gaudiu-nos a casa vostra!
La Tastaolletes per emportar:
Divendres, dissabte i diumenge de 13 a 22:30 h
Del 31 de març al 10 d’abril (Setmana Santa)
de 13:00 a 22:30 h
T. 660 87 42 24
SUSHI

BOLA DE DRAC (24 peces)
47,00 €
Satan, Cor Petit, Son Gohan, Tao Pai Pai, Follet Tortuga, Krilin.
Al·lèrgens: peix, fruits amb clova, sèsam, mostassa, soja, gluten, lactosa, sulfits i ou.

BOLA DE DRAC Z (24 peces)
Shenron, Kaito, Son Goku, Ten Shin Han, Ulong, Bulma.
Al·lèrgens: peix, ou, lactosa, soja, mostassa, gluten, sèsam, fruits amb clova i sulfits.

Bola de Drac Z Kai (35 peces)
Satan, Cor Petit, Son Gohan, Tao Pai Pai, Follet Tortuga, Krilin, Shenron.
Al·lèrgens: crustacis, peix. ou, sèsam, mostassa, soja, gluten, lactosa, sulfits i fruits amb clova.

Krilin (8 peces)
Bacallà, romesco casolà, pols d’oliva negra.
Al·lèrgens: peix, sulfits i fruits amb clova.

Cor Petit (8 peces)
Salmó, alvocat, maionesa de yuzu, llimona i Coriandre.
Al·lèrgens: sulfits, peix i ou.

Bulma (8 peces)
Gamba de Palamós, maduixes, salsa còctel i tobiko.
Al·lèrgens: sulfits, crustacis, peix, ou, mostassa, soja i gluten.

tao pai pai (8 peces)
Salmó, crema de formatge, salsa picant i ceba cruixent.
Al·lèrgens: sulfits, peix, ou, sèsam i gluten.

Satan (8 peces)
Tonyina, alvocat, salsa de wasabi, salsa unagi i sèsam al wasabi.
Al·lèrgens: sulfits, peix, sèsam, mostassa, soja i ou

SON GOHAN (8 peces)
Tonyina, foie micuit, salsa unagi i gerds.
Al·lèrgens: sulfits, peix, soja.

Follet Tortuga (8 peces)
Coll de porc rostit, maduixes, salsa hoisin i formatge crema.
Al·lèrgens: sulfits i lactosa.

SON GOKU (8 peces)
Tonyina, crema de formatge, salsa picant i ito tagorashi.
Al·lèrgens: sulfits, peix, lactosa, i sèsam.

KAITO (8 peces)
Salmó, crema de formatge, nous i arròs cruixent.
Al·lèrgens: sulfits, peix, lactosa i fruits amb clova.

XIXI (8 peces)
Seitó en vinagre, maionesa de mel, mostassa antiga, ceba cruixent.
Al·lèrgens: sulfits, peix, ou, mostassa i gluten.

TEN SHIN HAN (8 peces)
Steak tàrtar de vedella, foie micuit, salsa unagi i gerds.
Al·lèrgens: sulfits i soja.

IAMSHA (8 peces)
Steak tàrtar de vedella, salsa picant i igo togarashi.
Al·lèrgens: sulfits, sèsam, ou.

SHENRON (8 peces)
Pastís de corball, salsa unagi i arròs cruixent.
Al·lèrgens: sulfits, peix, ou, lactosa i sèsam
CHIRASHI

ChirasHi de salmó picant
En un bol, base d’arròs de sushi, salmó picant i ceba cruixent.
Al·lèrgens: peix, sèsam, ou.

Chirashi de salmó i maionesa de yuzu
En un bol, base d’arròs de sushi, salmó, maionesa de yuzu i ceba cruixent.
Al·lèrgens: gluten, ou, peix.

Chirashi de tonyina picant
Al·lèrgens: peix, sèsam, ou.

Chirashi de tonyina amb maionesa de wasabi
En un bol, base d’arròs de sushi, tonyina, maionesa de wasabi, salsa unagi i sèsam al wasabi.
Al·lèrgens: peix, sèsam, ou, mostassa.
PLATS LA TASTAOLLETES

PASTÍS DE CORBALL
Alvocat, crema de gingebre i salsa unagi.
Al·lèrgens: peix, ou, soja i lactosa.

CANELONS
Canelons de magret d’ànec i foie amb salsa de peres.
Al·lèrgens: gluten i lactosa.

MENÚ DEGUSTACIÓ
Pastís de corball.
Nyoquis melosos de parmesà.
Canelons de magret d’ànec i foie amb salsa de peres.
Cheesecake
POSTRES

CHEESECAKE
Cheesecake cremós amb pols de carquinyolis i petacrispies
de xocolata.
Al·lèrgens: Gluten, Lactosa i Fruits amb Clova.

DORAYAKI DE XOCOLATA
Al·lèrgens: lactosa, gluten, ou, soja, sèsam, cacahuets i mostassa.

DORAYAKI DE MASCARPONE I TE VERD

DORAYAKI DE CHEESECAKE DE LLIMONA
Al·lèrgens: lactosa, gluten, ou, soja, sèsam, cacauets i mostassa.

MOTXI DE TRUFA I CIRERA
Al·lèrgens: No conté al·lèrgens.

MOTXI DE MANGO
Al·lèrgens: No conté al·lèrgens.
HORARI COMANDES PER EMPORTAR
DIVENDRES, DISSABTE i DIUMENGE de 13:00 – 22:30 h
Del 31 de març al 10 d’abril (Setmana Santa) de 13:00 a 22:30 h.
T. 660 87 42 24